Home Nieuws CBD bij Trendy Foods !

CBD bij Trendy Foods !

by admin_gaby
0 comment

De laatste tijd deden handelaars in legale cannabis in heel België goede zaken.

In tegenstelling tot cannabis die THC bevat met psychotrope en schadelijke effecten op de gezondheid, maakt CBD therapeutisch gebruik mogelijk om angst te kalmeren, de slaap te verbeteren of pijn te verminderen.

Wat is het verschil tussen THC (illegaal) en CBD (legaal)?

De cannabisplant bevat verschillende moleculen met verschillende effecten. Iedereen kent het illegale THC, tetrahydrocannabinol. Deze molecule veroorzaakt het psychotrope effect, die de consumptie van cannabis zo verslavend maakt en tevens schadelijk is voor de hersenen. Hier beschouwen we cannabis als een drug.

De cannabisplant heeft echter ook deugden. Een andere legale molecule, CBD (cannabidiol), kan de angst kalmeren, de slaap verbeteren en pijn verminderen.

CBD wordt verkregen door THC uit de cannabisplant te verwijderen.

De plant ziet er met of zonder THC identiek uit. Maar uiteraard is de plant die met succes in winkels wordt verkocht vrij van THC. Deze plant wordt dan legaal per gram verkocht in kleine potjes om toe te voegen aan een opgerolde sigaret of om een kruidenthee van te bereiden.

*Trendy heeft lang gewacht met de introductie van het product in haar assortiment en heeft deze beslissing genomen op verzoek van de klanten en in het bijzonder na bevestiging van de FOD dat het een 100% legaal product betreft.

related posts

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy