Home NieuwsFood Retail TONY’S : slaafvrije chocolonely

TONY’S : slaafvrije chocolonely

by admin_gaby
0 comment

Nieuw in ons gamma, hebben TONY’S chocolonely zichzelf een prachtig doel gegeven : de chocolademarkt 100% slaafvrij maken. Helaas worden vandaag veel mensen (zelfs kinderen) verplicht om op de cacaoplantages te werken.

Om hier een eind aan te maken streeft TONY’S ernaar de beste voorwaarden te creëren voor elke stap in het productieproces. Meer dan hun eigen gamma, mobiliseert het merk zich om chocolade 100% slaafvrij te maken. Leuk project toch ? Ga vlug naar pagina 15 van Folder 02 om ze een duwtje in de rug te geven.

related posts

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy